Top 3: Beste Garmin fietscomputer uit de Test…

garmin fietscomputer

Steeds vaker gaan we op de fiets, en we gaan ook steeds verder. Maar weet je hoe je er het snelst kunt komen? Vandaag de dag zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van fietscomputers, en zo is ook het grote navigatiebedrijf Garmin bezig met fietscomputers!

Hoe werkt een Garmin fietscomputer?

Wanneer je nieuw bent in de wereld van de fietscomputers wil je uiteraard maar al te graag weten hoe het nou eigenlijk precies werkt. De meeste fietscomputers werken op basis van een touchscreen. Zo kun je de computer makkelijk bedienen. Je kunt makkelijk navigeren door op de navigatieknop te klikken.

Verder is het ook bij veel fietscomputers mogelijk om bijvoorbeeld een vooraf ingesteld trainingsrondje te doen. Zo weet je zeker dat je langs jouw favoriete plekjes komt en je bewegingsdoelen kunt halen! Eigenlijk zijn de Garmin fietscomputers heel erg gemakkelijk te vergelijken met de auto navigatiesystemen die we van dit bedrijf kennen. Kortom: makkelijk te bedienen en altijd nauwkeurig dankzij de beste GPS ontvangers!

Garmin Fietscomputer reviews:

Welke Garmin fietscomputer past het best bij jou en je fiets? Wij hebben de drie best geteste fietscomputers even voor je op een rijtje gezet, zodat het allemaal iets overzichtelijker wordt!

Garmin Edge 1000

Garmin Edge 1000

De Garmin Edge 1000 is toch wel het paradepaartje binnen het grote assortiment fietscomputers van Garmin. Deze Garmin fietscomputer is misschien iets minder geschikt voor recreatieve doeleinden maar zeer zeker geschikt voor mensen die veel kilometers afleggen.

De Edge 1000 wordt geleverd met een fietskaart met daarbij (bijna) alle fietspaden in Europa. Daarnaast worden er ook meerdere accessoires meegeleverd. Daarnaast is deze fietscomputer te koppelen met je smartphone, zodat je ten alle tijde ook meldingen krijgt wanneer je gebeld of gesmst wordt!

Verder is deze fietscomputer ook zeer goed te gebruiken wanneer het regent. Dankzij zijn waterbestendigheid kun je dus ook doorfietsen op je navigatie in de regen!

Lees de volledige Garmin Edge 1000 review hier...


Garmin Edge 520

Garmin Edge 520

De Garmin Edge 520 is een ietwat goedkopere Garmin fietscomputer. Dit zorgt uiteraard ook voor minder functionaliteiten van de fietscomputer zelf.

Zo is het bij deze fietscomputer niet mogelijk om een andere route op te starten buiten je vooraf ingestelde route en worden kaarten alleen maar gedownload voor dat stukje wat je gepland gaat fietsen.

Uiteraard is dit wel handig als je maar één doel hebt met het fietsen en je daar niet van af zult gaan wijken! Wel worden ook bij deze Garmin fietscomputer een aantal accessoires bijgeleverd zoals bijvoorbeeld een fietssteun en USB-kabel.

Lees de volledige Garmin Edge 520 review hier...


Garmin Edge 820

Garmin edge 820

De Garmin Edge 820 is een andere Garmin fietscomputer die zeker aan de verwachtingen voldoet. Deze fietscomputer is eigenlijk een soort van combinatie tussen de Edge 520 en de Edge 1000.

De Edge 820 beschikt over een GroupTrack-functie. Op deze manier kun je precies zien waar je vrienden rijden! Verder is de fietscomputer te koppelen met je smartphone en kun je, naast het ontvangen van oproepen en sms, een vast contactpersoon instellen die gebeld wordt wanneer je bijvoorbeeld een ongeluk krijgt! Zo is hulp ook altijd snel ter plaatse!

Lees de volledige Garmin Edge 820 review hier...

Kopen? Bekijk de Garmin fietscomputers in de aanbieding

Ben je overtuigd en wil je een Garmin fietscomputer kopen? De fietscomputers van Garmin kun je door het jaar heen terug vinden in de actie folder van onder andere Mediamarkt. Momenteel geen acties voor de Garmin te vinden? Niet getreurd, wij hebben hierboven de scherpste prijzen voor je bij elkaar gezocht.

Na aanschaf een handleiding nodig?

Bij iedere Garmin fietscomputer wordt standaard een handleiding bijgeleverd. Daarnaast beschikken wij ook over de handleidingen van de verschillende fietscomputers. Kijk wel even goed naar het type nummer dat je hebt, en pak de juiste handleiding erbij! Zo voorkom je eventuele onduidelijkheden! Mocht je er nou niet uitkomen, kun je ons altijd een mailtje sturen via contact!